top of page
AA20170410-0003WEB.JPG

Samen met zoonlief

Roman Jans

"Wij vonden het echt heel leuk! Mooi on te zien hoe hij alsmaar geboeid bleef en gefascineerd was door Matilde."

AA20170410-0003WEB.JPG

Cadeau van een vriendin

Carla Jones

"Ik kreeg een proefles als cadeau. Immelle vond het geweldig. Wat een prachtige instrumenten! We gaan zeker verder."

Eveline 

 

"Onze zoon James van 1,5 jaar heeft volop genoten van iedere muziekles van Matilde. De sereniteit die de ruimte en Matilde uitstralen maakt dat je kind kan genieten en kennis kan maken met verschillende instrumenten. De herhaling van liedjes, ritmes, klanken, attributen zorgen ervoor dat kinderen zich op hun gemak voelen op schoot bij de ouders of in alle vrijheid. In beide gevallen ontdekken de kinderen al spelenderwijs."

Weiwei Liu

"We enjoyed Luistergoed lessons with Matilde a lot! My daughter was fascinated by the music instruments and the different sounds and I think she learned a lot although she was only 6 months when we started."

Andrea Goossens

 

"Ik heb de muziekcursus gedaan samen met mijn (toen) 6 maanden oude dochter. Het was voor ons echt iets om naar uit te kijken! Als mijn dochter muziek hoort begint ze te dansen en met haar handen te draaien! Ontzettend leuk om te zien!

Matilde is een schat. Ze is ontzettend lief voor de kinderen en maakt er echt een feestje van! Wij komen na de zomerstop heel graag weer terug."

bottom of page