top of page
Matilde Castro t
Veelgestelde vragen
De groep waarvoor ik ons wil aanmelden zit al vol. Is er een wachtlijst?

Ja, er is een wachtlijst. Als de gewenste groep al vol zit, stuur dan een e-mail naar luistergoed@gmail.com om op de wachtlijst geplaatst te worden. Mocht er een plek vrij komen vóór het begin van de cursus zullen wij meteen contact met jou op nemen.

Ik wil graag de muziekcursus met mijn twee kinderen volgen. Hoe werkt dat?

Geweldig! Dat kan én je krijgt ook een kleine korting! Jij en je kinderen kunnen samen de les volgen; er wordt meestal gekozen de kinderen aan te laten sluiten bij de leeftijdsgroep van je oudste kind. We raden in dit geval wel aan per kind een begeleider te laten meekomen, maar dat is niet verplicht.

Moet mijn kind altijd met dezelfde begeleider naar de muziekles komen?

Dat hoeft niet. Het kind kan begeleid worden door de ouder, maar ook door opa, oma, tante, oom, oppas, etc. 

Mogen er twee begeleiders samen naar de les meekomen?

In principe mag alléén 1 begeleider aanwezig zijn in de les zodat we de rustige intieme sfeer kunnen garanderen.  

Ik heb een les gemist. Kan ik deze op een ander moment inhalen?

Ja, graag! Samen proberen we een ander moment te vinden. Slechts 1 inhaalles is toegestaan en alleen tijdens dezelfde cursus. Mocht je een les moeten missen, dan moet je dit altijd van tevoren melden. Zo kunnen we plek vinden voor eventuele andere inhalers.

Ik wil graag instromen in een lopende cursus. Is dit mogelijk?

Dit is mogelijk mits er nog plek in de gewenste groep is. Je betaalt altijd voor de hele cursus - het is helaas niet mogelijk om per les te betalen. Wel proberen we samen een inhaalles te plannen.

Tot wanneer kan ik mijn inschrijving annuleren?

Annuleren is mogelijk tot 3 dagen vóór aanvang van de cursus. Daarna is het gehele cursusgeld verschuldigd. 

Kan ik cursusgeld terug krijgen?

Bij ziekte of verhindering van de cursist kan geen cursusgeld worden gerestitueerd.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Wij accepteren iDEAL, Sofort en Bancontact betalingen. Je kunt het cursusgeld ook betalen met een bankoverschrijving naar IBAN NL61TRIO0338637095 t.n.v. A.M. Garcia de Castro. Vermeld daarbij s.v.p. de naam van uw kind(eren).

Mag ik met mijn kind een proefles volgen

Een proefles is mogelijk mits er een plek vrij in een van de groepen opkomt. Jij en je kind volgen dan één les van 45 minuten voor € 15,00. Na deze les kun je je meteen aanmelden voor een volgende cursus. Jij kunt je opgeven voor een proefles door een bericht te sturen naar luistergoed@gmail.com.

 

Krijg ik geld terug wanneer lessen uitvallen door de Corona-crisis of andere calamiteit situatie? 

Nee, helaas niet. Vóór het begin van de cursus ontvang jij een welkomstbericht met de lesvoorwaarden waarin deze informatie te vinden is. Als er sprake is van een overmacht situatie (dwingende maatregel van de Rijksoverheid) en dus geen beslissing door of vanwege Luistergoed Muziek dan is er geen restitutie van het lesgeld mogelijk. De lessen worden uitgesteld en op een latere moment ingepland.

bottom of page